Šíp.deník.cz

PARIS: Do Prahy už nepřijedu!

Paris Hilton
Paris Hilton
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

PRAHA - Hollywoodská zlobivka Paris Hilton na Prahu jen tak nezapomene! Dědička hotelového impéria včera doprovázela svého přítele Benjiho Maddena, člena skupiny Good Charlotte, na jeho koncert. Po obědě ve staroměstské restauraci Caffe Italia ale začala nepochopitelně prchat před fotografy. Její zběsilý útěk skončil odřenou bradou, když si Paris nevšimla jednoho schodu.

Místo toho, aby jí přítel podal pomocnou ruku, zaútočil na fotografa Šípu Jaroslava Urbana. Jako jediní máme fotky z tohoto trapasu. K potyčce nedošlo jen díky Parisinu zběsilému jeku a následnému prchnutí do postranní uličky, kde si hvězda upravovala vizáž. "Do Prahy už nejedu," prohlásila po nehodě Paris, která ve světě proslula svými skandály a snahou proslavit se.

Divoká honička, rvačka a rozbitá brada!

Hvězda Paris Hilton poctila Prahu svou návštěvou! A hned způsobila pořádný skandál. Její přítel, kytarista skupiny Good Charlotte Benji Madden, napadl fotografa Šípu!

Paris si se svým milencem vyšla na oběd do restaurace Caffe Italia na Staroměstském náměstí. Všechno probíhalo bez problémů až do doby, kdy Paris začala z restaurace prchat zadním východem, přes obchod s cédéčky. Když vybíhala z restaurace, nevšimla si jednoho schůdku a v obchodě upadla a odřela si bradu. Šíp má jako jediný exkluzivní fotografie jejího pádu.

Otřesené hvězdě ale její přítel nepomohl ani vstát. Místo toho vystartoval na fotografa Jaroslava Urbana. "Potyčce zabránil místní prodavač, který nechtěl, aby se někdo pral v jeho obchodě," řekl Urban.

Blondýnka se ihned po příjezdu neubytovala ve "svém" hotelu Hilton, ale v luxusním Holiday Inn nedaleko Kongresového centra, dějiště večerního koncertu.

Paris Hilton na sebe navíc upozornila jekotem, takže oba milenci vyběhli do postranní uličky, kde si blondýna prohlížela rozsah zranění. Potom se vrátila zpět do restaurace, kde se na toaletě upravila a společně s přítelem odjela taxíkem na místo koncertu. "Už jsem nikdy nepřijedu," nechala se slyšet.

Paris překvapila novináře a fotografy už svým příjezdem. Místo letadlem, které by se na dědičku miliardového hotelového impéria hodilo, dorazila do Prahy autobusem. Doprovází v něm totiž svého milence Benjiho Maddena na jeho evropském turné.

1. Paris si při svém útěku nevšimla schodu u dveří obchodu…

2. … spadla a odřela si bradu. Její přítel ji pouze překročil a chystal se utíkat dál…

3. … pak si to rozmyslel, vrátil se zpět a vrhl se na fotografa Šípu…

4. až když Paris začala zběsile ječet, vrátil se její milenec k ní a pomáhal jí se zvednout…

5. … společně zaběhli do postranní uličky, kde se Paris pokoušela schovat před fotografy.

Paris si odveze z Prahy památku - rozbitou bradu.

KRISTÝNA BERANOVÁ

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů