Šíp.deník.cz

SUCHÝ - Podivné manželství!

Jiří Suchý
Jiří Suchý
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

PRAHA - Kolem manželství šéfa divadla Semafor Jiřího Suchého (76) je řada otazníků. Suchý je už pár měsíců oficiálně šťastně ženatý s mladičkou Markétou (27). Jenomže podle jeho slov mu největší potěšení dělá práce na nové hře. O manželce ani slovo! Přitom nečekaná svatba s o 50 let mladší ženou ochladila umělcovy vztahy se synem Jakubem (43) na bod mrazu.

Syna Jakuba má šéf Semaforu z prvního manželství s výtvarnicí Bělou, s níž se oženil v roce 1960. Ta byla Suchého velkou láskou a oporou! Měl v ní například první čtenářku a taky kritičku svých textů. Onemocněla leukemií a v roce 1983 zemřela. V luxusní vile na Ořechovce tak zůstal Suchý sám se synem.

A sám je zde Suchý i dnes, jako ženáč. Jakub převážnou část roku tráví v Anglii, kde pracuje, a Suchý si mladičkou manželku do vily nenastěhoval. "Žít odděleně nám vyhovuje," přiznal po svatbě.

Proč tedy ta trapná šaráda se svatbou? "Svatbou se pro nás nic nezměnilo. Vzali jsme se vlastně kvůli tomu, že když spolu jdeme do společnosti, aby se nikdo neptal, kdo je ta dáma, která mě doprovází, a každý věděl, že to je moje žena," vysvětlil Suchý, který před svatbou znal Markétu osm let.

Paradoxní je, že pokud se Suchý vůbec v poslední době objeví ve společnosti, tak je sám. Bez manželky. A myslel na to, že díky svatbě přijde jeho syn o polovinu dědictví? A to není vůbec malé. Obrovské tantiémy z celoživotního díla Suchého se tak budou dělit…

Jakuba Suchého život celkem dost zkouší. Napřed ho připravil o milovanou maminku a teď ho mladičká manželka připravila i o jeho zákonné dědictví.

Jiří Suchý a jeho mladičká manželka Markéta nejsou ve společnosti často vidět spolu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů